Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
773
773

«Деякі мери поверталися з-за кордону»: як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина (відео)

«Деякі мери поверталися з-за кордону»: як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина (відео)

Як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина у перші дні і тижні повномасштабного вторгнення росії, розповів голова облради Микола Лукашук в опублікованому сьогодні відео, передає Nikopolnews.

Про те, як мери деяких міст області поверталися з-за кордону в порожніх потягах, коли всі навпаки їхали за кордон… Як люди самотужки масово будували блокпости… Як росіяни розсилали повідомлення очільникам міст… Як було виявлено ворожі документи зі списками… Як вдалося запобігти заворушень на релігійному ґрунті… Як ворог стояв за 4 км від кордонів області і колона йшла на Кривий Ріг…

«Деякі мери поверталися з-за кордону»: як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина (відео)

Про все це – у відео нижче.

А також про початок обстрілів Нікополя. Про блекаут. Про знищення Каховського водосховища і безводне літо на Нікопольщині і Криворіжжі.

Про те, як ми жили протягом останніх двох років. Про події, які не стерти з памʼяті ніколи. Про виклики та рішення. І про єдність, яка допомогла нам всім вистояти.

Дніпропетровщина була, є і буде невід’ємною частиною соборної, самостійної та незалежної України. Тут живуть сміливі люди. Звідси на захист рідної країни пішли тисячі найкращих, найсміливіших патріотів. В нас почали нове життя сотні тисяч громадян. Разом ми допомагаємо державі виборювати мирне майбутнє.

Я щиро вірю, що наша область – це місце сили для мільйонів українців. Як би нас не тероризував ворог – ми залишаємося незламним форпостом держави, – написав Микола Лукашук

Як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина: відео

«Деякі мери поверталися з-за кордону»: як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина (відео)«Деякі мери поверталися з-за кордону»: як все починалося і як вистояла Дніпропетровщина (відео)

Ще новини Дніпропетровщини: Можна загинути просто на вулиці, 90% обстрілів стаються вдень – про ситуацію в Нікополі і районі розповів Євген Євтушенко

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×