Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3440
3440

За винятком Кривого Рогу і Нікополя критична інфраструктура Дніпропетровщини з електроенергією – Лукашук

За винятком Кривого Рогу і Нікополя критична інфраструктура Дніпропетровщини з електроенергією – Лукашук

Станом на 20:00 24 листопада об’єкти критичної інфраструктури Дніпропетровщини з електроенергією за винятком Кривого Рогу і Нікополя. Про це повідомив голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

Дніпропетровщина поступово оговтується від наслідків вчорашніх ракетних атак по Україні.

Станом на цю хвилину зі світлом – 25% мешканців нашого регіону. Об‘єкти критичної інфраструктури в області – з електрикою. Виняток становлять Кривий Ріг та Нікополь. Енергетики працюють над тим, щоб якнайшвидше відновити електропостачання,

– запевнив голова облради.

З п‘яти водоканалів, які підпорядковуються Дніпропетровській обласній раді, наразі чотири забезпечують мешканців області водою в повному обсязі. Роботи тривають лише на одному з наших об‘єктів: електроенергія там вже є, нині система заповнюється водою.

Протягом дня ворожих обстрілів на Дніпропетровщині не зафіксовано.

Дякую всім службам, які задіяні в ліквідації наслідків атак російських окупантів і працюють, не зупиняючись. Кожен з нас сьогодні робить посильний внесок у Перемогу України. Разом ми подолаємо ворога. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і знаємо, що все обов’язково буде Україна, – сказав Микола Лукашук.

«Яма»: жахливі свідчення про звірства окупантів на ЗАЕС

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×