Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
673
673

Атака на Кривий Ріг 14 липня – Вілкул уточнив дані про масштаби пошкоджень у місті

Атака на Кривий Ріг 14 липня - Вілкул уточнив дані про масштаби пошкоджень у місті

Голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул розповів про масштаби пошкоджень внаслідок атаки на Кривий Ріг вночі 14 липня

У Кривому Розі внаслідок ворожої атаки вночі 14 липня, згідно з оновленими даними, постраждали майже 130 багатоквартирних і десятки приватних будинків, майже чверть сотні закладів освіти та сім медичних установ.

Про це повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає NikopolNews.

Він нагадав, що в ніч на 14 липня в небі над Дніпропетровською областю силами і засобами ППО було знищено шість дронів противника.

«Але, на жаль, у Кривому Розі є влучання — по комунальному підприємству, в одноповерхову адміністративну будівлю і бокси для зберігання техніки. Пожежу було оперативно ліквідовано. Поранено 56-річного чоловіка, йому було надано всю необхідну медичну допомогу», — розповів він на брифінгу.

Атака на Кривий Ріг 14 липня – Вілкул уточнив дані про масштаби пошкоджень у місті

Атака на Кривий Ріг 14 липня - Вілкул уточнив дані про масштаби пошкоджень у місті

З’явилися оновлені дані щодо пошкодженої інфраструктури в місті, де комісії перевіряли кожен об’єкт. Так, під час учорашньої нічної повітряної атаки в Кривому Розі постраждали:

  • 127 багатоквартирних будинків,
  • 22 приватних будинки,
  • 24 навчальні заклади,
  • 7 медичних закладів,
  • було перебито лінію електропередачі та водовід.

Для людей організовано підвезення води. Для ліквідації наслідків «прильотів» було оперативно залучено будівельну техніку, забезпечено підвезення будівельних матеріалів для громадян та організацій, розгорнуто оперативні штаби.

У ніч на 14 липня в кількох областях України оголосили повітряну тривогу. У Кривому Розі та в Одеській області прогриміли вибухи. Сили ППО збили над Україною 16 ударних дронів і сім розвідувальних безпілотників.

Ще новини Дніпропетровщини: «Важливо, щоб усі розуміли критичність ситуації» – детально про водопостачання у Кривому Розі розповів Вілкул

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×