Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
484
484

У Кам’янському на 8-річного хлопчика перекинули повний чайник з окропом

У Кам’янському

У Кам’янському на 8-річного хлопчика перекинули повний чайник з окропом. Дитину рятувала бригада «швидкої». Про це розповіла медик Лариса Буданцева, передає Nikopolnews. Вона зазначила, що дитяча травма стала наслідком необачності батьків.

За словами медика, вчора о 21:03 до центральної оперативної диспетчерської 103 надійшов виклик із м. Камʼянське про опіки окропом дитини 8 років. На виклик терміново виїхала бригада Камʼянської станції Центральної підстанції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у складі фельдшера Тропко Дмитра, молодшої медичної сестри Мухін Раіси і водія Комишного Михайла.

У Кам’янському на 8-річного хлопчика перекинули повний чайник з окропом

Бригада була на місці за 8 хвилин, з’ясувала, що випадково на дитину був перекинутий повний, тільки електрочайник з окропом, який щойно закипів. Медики відразу розпочали надавати екстрену медичну допомогу в повному обсязі: знеболення, внутрішньовенна інфузія розчинів, обробка місць опіків. З діагнозом: “Термічні опіки грудної клітини, пліч, передпліч, стегон, пахової областей І-ІІ ст., 55%” хлопчик госпіталізований до м. Дніпро в КП «Регіональний медичний центр родинного здоров’я» ДОР».

Бригада відпрацювала швидко і професійно Дякуємо Вам. Батьки, бережіть життя і здоров’я своїх дітей, – написала Лариса Буданцева

Ще новини Дніпропетровщини: «Надійшов виклик від матері, що 11-річна дитина потонула в ванній» – медики Дніпропетровщини врятували хлопчика!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×