Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2263
2263

«Надійшов виклик від матері, що 11-річна дитина потонула в ванній» – медики Дніпропетровщини врятували хлопчика!

«Надійшов виклик від матері, що 11-річна дитина потонула в ванній» - медики Дніпропетровщини врятували хлопчика!

Медики Дніпропетровщини врятували хлопчика, який ледве не загинув під час звичайного купання. Подія сталася у Кам’янському. Про неї розповіла медик Лариса Буданцева, передає Nikopolnews.

Вчора о 16:07  до Центральної обласної диспетчерської 103  надійшов виклик від матері із м. Кам’янське, що дитина 11 років під час купання потонула в ванній, – написала Лариса Буданцева

На виклик терміново виїхала бригада Кам’янської станції Південної підстанції  обласного центру ЕМД та МК у складі фельдшера Плякун Тетяни, молодшої медичної сестри Крицької Ольги і водія Любчич Олега і через 4 хвилини була на місці виклику.

«Надійшов виклик від матері, що 11-річна дитина потонула в ванній» - медики Дніпропетровщини врятували хлопчика!

З’ясовано, що мати почула із ванної кімнати неприродні хриплячи звуки і виявила, що хлопчик занурений у воду в ванній обличчям вниз.

Батьки витягли його, батько самостійно  почав проводити реанімацію, а мати викликала швидку допомогу. На щастя, у дитини з’явилось дихання і серцебиття, і допомогу продовжувала надавати бригада швидкої в повному обсязі.

В важкому стані, в сопорозній свідомості під киснем хлопчик госпіталізований до м. Дніпро в КП «Регіональний медичний центр родинного здоров’я» ДОР».

Завдяки знанням первинної домедичної допомоги батьками і швидкій професійній роботі бригади екстреної медичної допомоги життя дитини врятовано, – йдеться у повідомленні

Ще новини Дніпропетровщини: Несподівана двійня: на Дніпропетровщині медики «екстренки» прийняли швидкі пологи

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×