Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
27183
27183

«Низький вам уклін, здорові бугаї призовного віку!» – крик душі медиків «швидкої»

«Низький вам уклін, здорові бугаї призовного віку!» - крик душі медиків «швидкої»

У медиків «швидкої» завжди багато роботи, а під час війни вони просто падають з ніг і за добу обслуговують в рази більше викликів, ніж зазвичай. Постійно прибувають поранені Захисники з фронту, а також цивільні з прифронтових територій. У той же час не стає менше викликів на травми, які напряму пов’язані із вживанням алкоголю. Лікарі рятують усіх без винятків – така у них робота. Але це віднімає дорогоцінний час. І викликає злість.

Начальник Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини і медицини катастроф Радій Шевченко оприлюднив 26 квітня допис, у якому розповів про реалії роботи медиків швидкої і звернувся до любителів перехилити чарку, передає Nikopolnews.

«Низький вам уклін, здорові бугаї призовного віку!» - крик душі медиків «швидкої»

Радій Шевченко

За словами Радія Шевченка, за минулу добу на Дніпропетровщині було 1426 викликів. Серед них: перевезення поранених Захисників до Мечникова та інших лікарень, евакуація бійців, що проходять лікування після поранень, для подальшої реабілітації, 35 інсультів, 10 інфарктів.

А тим часом:

  • Кривий Ріг – чоловік 34 р. політравма, алкогольна інтоксикація.
  • Кам’янське – чоловік 38 р. ножове поранення, алкогольна інтоксикація.
  • Кривий Ріг – чоловік 34 р. ВОДІЙ перелом ключиці, алкогольна інтоксикація.
  • Жовті Води – два чоловіки по 19 р, ВОДІЙ та пасажир, перелом стегна та забійна рана підборіддя, алкогольна інтоксикація.
  • Чаплине – чоловік 50 р. ножове поранення, алкогольна інтоксикація.
  • Дніпро – чоловік 38 р. колото-різана рана стегна, алкогольна інтоксикація.

Крик душі керівника медиків «швидкої»

Низький вам уклін, здорові бугаї призовного віку, що не даєте розлабитись бригадам. Центри комплектації, у нас є їхні адреси, – написав Радій Шевченко

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як важко працювати медикам на прифронтових територіях: Ризикують собою, рятуючи інших: як працює швидка Марганця під час війни

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×