Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3444
3444

Кривий Ріг буде з водою! Знайдено рішення для 500 000 мешканців (відео)

Кривий Ріг буде з водою! Знайдено рішення для 500 000 мешканців (відео)

Кривий Ріг буде з водою. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул, передає Nikopolnews. Нагадаємо, раніше мешканців попереджали, що більша частина міста може залишитися без централізованого водопостачання вже у серпні, коли повністю обміліє Південне водосховище. Але знайдено рішення, яке врятує людей від такого розвитку подій.

Станом на 21 липня вже пішла вода до Південного водосховища з першої труби КРЕСівського проєкту. Це альтернативний проєкт, який реалізували у Кривому Розі.

Запуск був важким, зайняв дві доби. Без проектної документації (це б зайняло три місяці), з гідравлічними розрахунками “на коліні”, але вода пішла. Це ще не перемога. Заощаджувати воду ми будемо ще кілька місяців, але в середині серпня для п’ятисот тисяч людей вода не зникне і “Південне” не висохне, – розповів Олександр Вілкул

Він додав, що проект реалізовано без залучення підрядників трудовим колективом міськводоканалу Кривого Рогу за гроші самого підприємства, обласного та міського бюджетів”.

Кривий Ріг буде з водою: почалося наповнення Південного водосховища

Ще новини Дніпропетровщини: Як забезпечити водою Нікополь і Кривий ріг без відновлення Каховського водосховища і ГЕС – інтерв’ю з гідробіологом

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×