Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
234
234

Держархів Дніпропетровщини оцифрує документи, які допомагають дослідити родовід людини

Держархів Дніпропетровщини

Держархів Дніпропетровщини оцифрує документи, які допомагають дослідити родовід людини. Про це повідомили на сайті Дніпро ОВА, передає Nikopolnews.

В Україні активно оцифровують папери, які допомагають дослідити родовід людини. Для цього фахівцям надають техніку представники американської компанії.

Як зазначили на сайті ОВА, до підписання меморандуму із міжнародними партнерами готовий і Держархів Дніпропетровської області.

«У нас є проєкти, які реалізуємо з міжнародними партнерами. Зокрема, з американською компанією по оцифруванню документів генеалогічного характеру. Тих, які допомагають досліджувати родовід. Сподіваюся, що до кінця року або на початку наступного і Держархів Дніпропетровської області також підпише угоду з ними», розповів Голова Державної архівної служби України Анатолій Хромов.

До цієї роботи вже долучилося 20 Державних архівів країни. Спільно оцифрувати планують мінімум 100 млн копій паперів. Це дозволить зберегти цінні дані.

Держархів Дніпропетровщини оцифрує документи

6556216cc237a569319238

Іноземні організації активно допомагають не тільки спеціальною технікою, а й матеріалами для реставрації. Запрошують вітчизняних фахівців і на спеціальне навчання.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×