Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1223
1223

У Дніпрі суд обрав запобіжний захід учасниці смертельного конфлікту з патрульними

У Дніпрі

15 вересня у Дніпрі суд обрав запобіжний захід учасниці смертельного конфлікту з патрульними. 23-річній жінці інкримінують опір поліції. Про це повідомили у телеграм-каналі «Суспільне», передає Nikopolnews.

Бабушкінський районний суд задовольнив вимогу прокурора, обравши для підозрюваної нічний домашній арешт з 21:00 до 07:00. Він триватиме до 13 листопада 2023 року. Сама Тетяна Патінка наполягала на особистому зобов’язанні, оскільки, за її словами, тікати від правосуддя не має наміру і взагалі винною себе не вважає.

У Дніпрі суд обрав запобіжний захід учасниці смертельного конфлікту з патрульними

У Дніпрі

«Нікуди втікати від правосуддя я не думала і не думаю. Я взагалі себе винною не вважаю», — сказала жінка під час суду.

Підозрювана також розповіла, що патрульний не пред’явив їй свого посвідчення. І додала, що тікати з місця події вона не збиралася.

Нагадаємо, 29 серпня у Дніпрі патрульні через порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль Jaguar. У ньому перебували 38-річний Джумбер Сілогава, 23-річна Тетяна Патінка та двоє дітей. Між поліцейськими та тими, хто був у авто, виник конфлікт. Чоловік ображав патрульну, вдарив її, а потім накинувся на її напарника. У цей час Патінка тримала поліцейську, щоб та не прийшла на допомогу колезі. Поліцейський вистрілив у чоловіка, той помер на місці події.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×