Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
366
366

Дніпропетровщина стала учасником міжнародного проекту з економічного відновлення (фото)

Дніпропетровщина стала учасником міжнародного проекту з економічного відновлення

Дніпропетровщина стала учасником міжнародного проекту з економічного відновлення. Про це повідомив начальник ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

«Дніпропетровщина – у міжрегіональному пілотному проєкті з економічного відновлення. Його втілюють за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Сьогодні провели зустріч з його керівниками. Долучилась Торгово-промислова палата. Обговорили деталі», – написав Сергій Лисак

Ідея проєкту – підтримка малого та середнього підприємництва у 6 областях: Чернігівській, Харківській, Сумській, Донецькій, Запорізькій, Дніпропетровській. До проекту долучилися й Одещина, Житомирщина, Полтавщина, Івано-Франківщина, Тернопільщина та Львівщина.

«Між собою регіони ділитимуться успішним бізнес-досвідом. Проводитимуть навчання, тренінги, надаватимуть фахову консультацію. Наша область зробила акцент на підприємствах аграрного сектору та харчопереробної промисловості», розповів Лисак.

На першому етапі пройде три тури в Чернігівській, Сумській та Дніпропетровській областях. Будуть зустрічі, поїздки на виробництва.Заключний етап – міжрегіональний бізнес-форум у Чернігові. Підбиватимуть підсумки.

Дніпропетровщина стала учасником міжнародного проекту з економічного відновлення: фото

photo 2023 09 28 13 26 55

photo 2023 09 28 13 26 56

photo 2023 09 28 13 26 55

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×