Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
479
479

На Дніпропетровщині батьки можуть отримати кошти на відпочинок дітей за програмою «єОздоровлення»

На Дніпропетровщині батьки

На Дніпропетровщині батьки можуть отримати кошти на відпочинок дітей за програмою «єОздоровлення». Про це розповіли на сайті «ДніпроОДА», передає Nikopolnews.

За проєктом «єОздоровлення» майже 11,5 тис юних мешканців вже Дніпропетровщини отримали можливість відпочити в Карпатах.

«Мова про хлопців та дівчат з малозабезпечених чи багатодітних сімей, з інвалідністю. За програмою, понад 14 тис грн зараховують їхнім батькам. Це дозволяє відвідати дитячі табори в Карпатах. Використати на інші цілі не вдасться», – розповіла начальниця відділу департаменту соціального захисту населення ОВА Ірина Криворучко.

На Дніпропетровщині батьки можуть отримати кошти на відпочинок дітей за програмою «єОздоровлення»

Про можливість отримати кошти батьків сповістить працівник органу соцзахисту. Далі потрібно звернутися до Приватбанку та взяти спеціальну картку. Самостійно обрати заклад з Держреєстру майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей. Забронювати там місце і розрахуватися.

На Дніпропетровщині батьки

Перевірити, чи є ви у списках на таку виплату, можна на сайті Мінсоцполітики. Для цього введіть реєстраційний номер облікової картки платника податків у розділі єДопомога. Якщо себе не знайдете – звертайтеся до органів соцзахисту за місцем реєстрації.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×