Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1197
1197

«Ми готові зустріти ворога»: як на Дніпропетровщині триває будівництво фортифікаційних споруд

На Дніпропетровщині триває будівництво фортифікаційних споруд. Роботи тривають згідно графіку.

На Дніпропетровщині триває будівництво фортифікаційних споруд. Роботи тривають згідно графіку.

Про це повідомив начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

Будівництво фортифікаційних споруд на Дніпропетровщині триває за графіком, який затвердив Генштаб. Як і розміщення захисних споруд. Всі конструктивні рішення у життя втілюють військові фахівці.

«Згідно плану на локації доставляють усі матеріали. Більше того, 100% залізобетонних конструкцій вже змонтовані. Зокрема, загороджувальні перепони для техніки.Виконуємо задачі командування у зазначені строки. Адже, це безпека області і безпека людей», говорить Сергій Лисак.

Він нагадав, що під час війни інформаційна гігієна не менш важлива за оборонні споруди. А також закликав людей довіряти перевіреній інформації

На Дніпропетровщині триває будівництво фортифікаційних споруд: відео

У соціальних мережах шириться інформація про те, що будівництво фортифікаційних споруд на Дніпропетровщині провалене. Область не захищена і так далі. Проте командир військових частини Олександр Ткачов зробив офіційну заяву.

 «На сьогодні ми виконуємо всі завдання поставлені нам військовим керівництвом по будівництву фортифікацій, які поставило нам вищим військовим керівництвом. Все йде по плану, згідно вимог і графіків. Маємо повну підтримку від Дніпро ОВА, в особі його очільника Сергій Лисака. Не можу розповісти всі подробиці, але скажу: «Ми готові зустріти ворога», сказав Олександр Ткачов.

Новини Нікополя і області: Зупинилися на мобілізації та безпеці на Великдень: на Дніпропетровщині пройшла рада оборони

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×