Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
60
60

З початку року на Дніпропетровщині понад півмільярда гривень спрямувала на підтримку Сил оборони – Микола Лукашук

на Дніпропетровщині

З початку року на Дніпропетровщині понад півмільярда гривень спрямувала на підтримку Сил оборони. Куди і на що їх витратили, розповів очільник обласної ради Микола Лукашук, передає Nikopolnews.

«Починаючи з січня 2023-го, облрада та депутатський корпус передбачили за профільними програмами понад 647 млн. грн з обласного бюджету для ТрО, Нацгвардії, ДСНС, поліції, СБУ», – написав Микола Лукашук

Завдяки цій частині коштів для Сил оборони було надано понад дві десятки спецавтомобілів, спеціальних засобів військового призначення. З цих коштів для ДСНС купили спецавто для розмінування території та автомобіля з аварійно-рятувальним обладнанням.

З початку року на Дніпропетровщині понад півмільярда гривень спрямувала на підтримку Сил оборони

на Дніпропетровщині

Для потреб поліції закуплено 40 службових автомобілів. Машини, нараховані коштом обласного бюджету, отримала і Служба безпеки України.

«Підтримуємо й Повітряне командування «Схід». Зроблено чимало речей, про які сьогодні говорити не можна. Передавали і карети швидкої допомоги. Міжнародні партнери надавали дрони, медичне обладнання, генератори», розповів Лукашук

За його словами, наша область – без збільшення лідера за обсягами допомоги військовим. Завдяки сумлінним платникам податків Дніпропетровщина має змогу допомогти тим, хто нас захищає.

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×