Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
515
515

«Не дайте собі звикнути до війни. Особливо Нікопольщина» – Микола Лукашук розповів про розмінування в області

Нікопольщина

Очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук,  розповів про розмінування територій на Нікопольщині та області. Повідомляє Nikopolnews.

«Дніпропетровська обласна рада опрацювала заявки від наших громад та подала їх до обласної військової адміністрації щодо тих територій, де необхідне обстеження. Таким чином було визначно 2645,3 га в нашій області, які потребують розмінування першочергово», повідомив Микола Лукашук.

З 13 березня піротехніками Головного управління ДСНС було розпочато перевірку полів. Вже опрацьовано 2 148 га території, виявлено та знищено 23 одиниці вибухонебезпечних предметів. Залишилось перевірити ще 500 га сільгоспугід.

Не дайте собі звикнути до війни. Особливо Нікопольщина

Нікопольщина

«Вкотре звертаюся до мешканців області. Пам’ятайте про небезпеку! Не дайте собі звикнути до війни. Особливо Нікопольщина. Ворог продовжує обстріли, після яких на землі залишаються снаряди та касети», наголосив Микола Лукашук.

Також він подякував всім, хто залучений до процесу розмінування сільгоспземель.

«Ми, з боку обласної влади, також допомагаємо нашим рятівникам. На початку року депутатський корпус проголосував за додаткові 146 млн грн на програму підтримки захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій», додав очільник обласної ради.

Ще новини Дніпропетровщини: «Наша Перемога буде подією тисячоліття» – інтерв’ю з нікопольським добровольцем Сергієм Голтвою

Читайте також: ЗСУ збили ворожий гелікоптер і 9 БпЛА – що відбувається на фронті 11 квітня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×