Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
614
614

У місті Синельникове чоловік з ножем напав на військового з ТЦК – що відомо

У місті Синельникове чоловік з ножем напав на військового з ТЦК що відомо

18 травня у місті Синельникове чоловік з ножем напав на військового з ТЦК та СП. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомили на сторінці Сухопутних військ ЗС України, передає Nikopolnews.

«Під час проведення військовослужбовцями територіального центру комплектування та соціальної підтримки заходів із оповіщення військовозобов’язаних цивільний громадянин вчинив озброєний напад із застосуванням холодної зброї (ножа) на сержанта Збройних Сил України», йдеться у повідомленні.

В результаті чого, військовий РТЦК та СП отримав ножове поранення руки. Йому надали необхідну медичну допомогу.

У місті Синельникове чоловік з ножем напав на військового з ТЦК

280828

За фактом перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань, а також за фактом замаху на вбивство відкрили кримінальне провадження. Цивільному чоловіку, який скоїв злочин, загрожує суворе покарання.

«Особовий склад ТЦК та СП, включно з їх ротами охорони – укомплектовані переважно військовослужбовцями, які втратили здоров’я на війні та визнані непридатними до проходження служби в бойових частинах», зазначили у Сухопутних військах ЗСУ

Новини Нікополя і області: На Дніпропетровщині судитимуть військового, який за 2000 доларів обіцяв знайомому відстрочку від служби в армії

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×