Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1409
1409

«З моєю дитиною все буде добре»: у Дніпрі переселенка з Бахмута народила дівчинку

«З моєю дитиною все буде добре»: у Дніпрі переселенка з Бахмута народила дівчинку

У Дніпрі переселенка з Бахмута народила дівчинку. Її історію розповів головний лікар обласної клінічної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

«З моєю дитиною все буде добре», – каже Олександра з Бахмута, з міста справжньої української фортеці, де кожного дня йдуть запеклі бої. Сотні пострілів гармат, гул літаків над головою, майже рік в підвалі вагітна? з маленькою дитиною. Бомби, міни, снаряди падали так близько, що сім’я, аби вижити, залишила все, їхали перекладними до Дніпра», написав Риженко на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук».

По дорозі породіллі стало погано. Вона попросила довести її до лікарні ім. Мечнікова.

У Дніпрі переселенка з Бахмута народила дівчинку

У Дніпрі

«Консиліум вирішив: не витрачаючи часу – до операційної. На світ з’явилася маленька україночка, яка стала  улюбленицею великого героїчного колективу, вагою 770 грамів і зростом 33 см», додав Риженко.

Поки що молода лікар-неонатолог Тетяна Суліна повністю заміняє маленькій дівчинці маму.  За словами Сергія Риженка, тим часом у молодої матусі сум та хвилювання в очах. Проте вона вірить в краще та хоче жити в українському Бахмуті, який дуже любить. А також мріє мати щастя без війни та сліз.

Ще новини Дніпропетровщини: «Мамо, я скоро приїду додому»: у Дніпрі рятують важкопораненого залізничника зі Слов’янська

Читайте також: Погода в Україні 6 квітня: західні регіони засипало снігом – фото і відео негоди

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×