Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5467
5467

У Дніпрі викладачка заборонила студенці відповідати українською мовою – подробиці

У Дніпрі викладачка

У Дніпрі викладачка заборонила студенці відповідати українською мовою. Про це йдеться у телеграм-каналі «Дніпро обласний», передає Nikopolnews.

«Новий гучний мовний скандал в Дніпрі. На цей раз в державному медичному університеті. Тут викладачка заборонила студентці відповідати українською мовою», йдеться у повідомленні.

Як розповідають користувачі соціальних мереж, на парі «Пропедевтика внутрішніх хвороб», викладач Новоженіна Людмила Іванівна заборонила студентці третього курсу Magdalyna Pelchar відповідати українською мовою. Вона вимагала, аби на її практичних заняттях дівчина говорила виключно російською мовою.

У Дніпрі викладачка заборонила студенці відповідати українською мовою

У Дніпрі викладачка заборонила студенці відповідати українською мовою – подробиці

«Магдалина (ім’я студентки – авт.) відповіла, що цієї мови не знає і нею розмовляти не буде. На це викладачка відреагувала з сарказмом – мовляв, студентці в такому випадку потрібно йти навчатися до Кембриджа або Львова, бо у себе на практичних заняттях вона хоче чути російську мову», йдеться у повідомленні.

Користувачі соціальних мереж сподіваються, що на цей мовний скандал відреагують адекватно відреагує не тільки суспільство, а й керівництво університету.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×