Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
269
269

Передавав ворогу розташування військових літаків ЗСУ: у Дніпрі затримали російського агента

у Дніпрі

У Дніпрі затримали російського агента. Чоловік передавав ворогу розташування військових літаків ЗСУ., повідомляє Nikopolnews.

«За даними слідства, проросійськи налаштований чоловік добровільно погодився на пропозицію співробітників головного управління Генерального штабу ЗС РФ для надання інформації про розташування військової техніки та підрозділів військовослужбовців ЗСУ», розповіли у прокуратурі.

Для комунікації з куратором чоловік використовував месенджер «Telegram».

«Агент надсилав зібрані дані щодо розташування військової авіації – літаків, блокпостів, місць дислокації, продуктів особового складу військових ЗСУ та скріншоти Google maps з координатами», йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що ця інформація не розміщувалася у відкритому доступі уповноваженими державними органами. А її розголошення ворогу може завдати шкоди обороноздатності та державній безпеці України.

У Дніпрі затримали російського агента

У Дніпрі

За процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури мешканцю Дніпра повідомлено про підозру у держзраді та поширення інформації про розташування Збройних Сил України (ч. 2 ст. 111, ч. 2 ст. 114-2 КК України). Підозрюваному чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

До того ж під час санкціонованого обшуку за місцем проживання зрадника правоохоронці вилучили мобільний телефон із доказами його причетності до протиправної діяльності.

Ще новини Дніпропетровщини: У Нікополі збирають одяг для поранених військових: куди і що приносити

Читайте також: ШІ спровокував появу нової професії. Скільки заробляє інженер підказок і в чому полягає його робота

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×