Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
115
115

Виробляли і торгували метамфетаміном: у Кривому Розі припинили діяльність злочинного угруповування

у Кривому Розі припинили діяльність злочинного угруповування

У Кривому Розі припинили діяльність злочинного угруповування, яке займалося виробництвом і торгуванням метамфетаміном. Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили на сайті поліції, передає Nikopolnews.

8 квітня поліцейські разом із спецпідрозділом КОРД провели обшуки у учасників злочинного угруповування. Вони пройшли за місцем проживання, гаражах й можливих нарколабораторій у Кривому Розі та районі.

photo 2024 04 09 15 00 21

Під час обшуків поліцейські вилучили близько 230 тисяч гривень, десятки мобільних телефонів, банківських карток, комп’ютерну техніку та блокноти з чорновими записами. Окрім того, поліцейські вилучили електронні ваги та сліп пакети з кристалічною речовиною білого кольору. Усі вилучені речі направили на експертизу.

Чотирьом учасники злочинного угруповування вже повідомили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ще одного учасника затримали.

photo 2024 04 09 15 00 23

 Поліція проводить розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 2, 3 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Затриманим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

У Кривому Розі припинили діяльність злочинного угруповування: відео

Ще новини Дніпропетровщини: Адміністратор телеграм-каналу Нікополя проводила фейкові збори на ЗСУ і привласнила майже 1 млн грн

Читайте також: Тимчасова допомога пенсіонерам без стажу – який розмір виплат 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×