Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
291
291

Вийшов за водою і втратив руку: Сергій Риженко розповів про порятунок постраждалих від російського удару по Дніпру

розповів про порятунок постраждалих

Головний лікар обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко розповів про порятунок постраждалих від російського удару по Дніпру, передає Nikopolnews.

26 травня росіяни поцілили по лікарні та ветеринарній лікарні у Дніпрі. Внаслідок цього загинуло 4 осіб, ще 31 людина отримала поранення, серед яких двоє маленьких дітей. Також серед постраждалих була 52-річна Алла.

«В неї відкрита черепно-мозкова травма, множинні рани голови, переломи кісток обличчя і важке поранення обох очей. В лікарні Мечникова, в реанімації, стабілізована іде на поправку, але потім необхідно відновлювати зір», розповів Сергій Риженко.

Того дня поранення отримав і 44-річний лікар Сергій.

«Сергію 44 роки, лікар, з важкою травмою голови, пораненням обличчя, з якого діставали відламки, з перфорацією барабанної перетинки та переломом стегнової кістки. Хоче якнайшвидше повернутись до роботи, щоб надавати допомогу героям», пише головний лікар лікарні ім. Мечнікова.

Сергій Риженко розповів про порятунок постраждалих від російського удару по Дніпру

від російського удару по Дніпру

У п’ятницю, 26 травня поранення отримав і 80-річний чоловік.

«Дмитро, 80 років, пенсіонер-перехожий, вийшов за водою і втратив руку. Бадьоро тримається і вірить тільки в нашу перемогу. Останні четверо одужують, одержали допомогу та готуються до виписки, покидають лікарню Мечникова», додав Сергій Риженко.

За його словами, всі семеро постраждалих, які були доставлені у лікарню ім. Мечникова вижили завдяки вірі в свою силу духа та рідну Україну, яка їх не залишить на самоті без допомоги. Сьогодні, постраждалі пацієнти зі сльозами на очах дякують лікарям.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×