Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
564
564

Війна забрала моє обличчя: у Дніпрі лікують пораненого рятувальника

у Дніпрі лікують

У Дніпрі лікують пораненого рятувальника внаслідок ракетної атаки РФ 22 травня. Його історію розповів генеральний директор обласної лікарні ім. Мечнікова Сергій Риженко, передає Nikopolnews.

«Війна забрала моє обличчя… Ці слова Олександра повністю відтворюють всі жахи ворожих бомбардувань. Тисячі військових та цивільних не можуть себе впізнати після зняття марлевих пов’язок», йдеться в повідомленні.

Рятувальнику 27 років. З батьками і дружиною він живе в Дніпрі.

«Сотням видужавших в лікарні Мечникова Олексій Комок і Анатолій Комок та їх команда з 2014 року складають по кісточкам, по клаптикам їх обличчя. Два дні тому Олександра, який служить в ДСНС, доставили в лікарню Мечникова», пише Сергій Риженко.

У Дніпрі лікують пораненого рятувальника

у Дніпрі лікують

«В Олександра множинні рвані рани м’яких тканин обличчя, носа, нижньої та верхньої губи, щоки, розчавлена травма лобної ділянки, перелом вилочної кістки, гайморових пазух, решіток, кісток носа, розбиті очі. Після доби в реанімації хірург Олексій Комок відновлює обличчя, яке повинні впізнати всі – не тільки рідні та близькі…», додав головний лікар обласної лікарні ім. Мечнікова.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×