Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
462
462

Яка ситуація з водою у Кривому Розі, розповів Олександр Вілкул  

у Кривому Розі

Яка ситуація з водою у Кривому Розі, розповів Олександр Вілкул. Наразі триває будівництво водоводів Інгулець-Південне. Повідомляє Nikopolnews.

«Проблеми ще мають мешканці верхніх поверхів у північній частині міста, але поступово ситуація з подачею води вирівнюється. Те, що місто всі ці три місяці в принципі залишалося з водою – величезна праця тисяч людей», написав Олександр Вілкул

Як він повідомив триває будівництво водоводів Інгулець-Південне.

Яка ситуація з водою у Кривому Розі, розповів Олександр Вілкул

завантаження

«Це дуже важливий для нас проект – окрім постачання води, це можливість покращити її якість. Місто вже майже два місяці живе переважно на воді КРЕСу завдяки проекту, який реалізував Міськводоканал. Там якість значно гірша і іншої води немає. Альтернатива – 500 тисяч людей без води та каналізації», пише Вілкул.

Кількість поривів у місті збільшилася в 10 разів через гідроудари та розбалансування системи при постійних включеннях і вимкненнях.

«А кількість аварійних бригад не побільшала, бо комунальників теж призивають до армії. Завдання – до зими повністю стабілізувати подачу води цілодобово, тоді поривів буде менше», додав Олександр Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×