Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
211
211

Виробляли та збували алкогольні напої: у Дніпрі затримали злочинну групу

у Дніпрі

У Дніпрі затримали злочинну групу, яка займалася виробленням та збуванням алкогольних напоїв. А також тютюнових виробів, передає Nikopolnews.

За даними слідства, чоловік організував схему нелегального виготовлення, збуту алкогольних напоїв та тютюнових виробів у м. Дніпро. До «бізнесу» він залучив дружину та чотирьох знайомих, кожен з них виконував функції за заздалегідь узгодженим планом.

«Виготовляли алкоголь у підпільному цеху за місцем проживання організатора. Тютюнові вироби без марок акцизного податку закуповували оптовими партіями в Інтернеті», розповіли у прокуратурі.

Весь товар реалізовували через мережу роздрібної торгівлі по всій території міста.

 «Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем здійснення незаконної діяльності та розміщення фігурантів вилучено обладнання для виготовлення алкогольних напоїв, пакувальні матеріали, 2500 літрів готової продукції, сировину – спирт 1400 літрів, тютюнові вироби, грошові кошти, мобільні телефони та чорнові записи. Орієнтовна вартість вилученої продукції становить майже 1 млн грн», йдеться в повідомленні прокуратури.

За процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури подано до суду позовний акт щодо шістьох учасників, організованих за фактом незаконного придбання, виготовлення, зберігання, транспортування та збуту підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28, ч. 1, 2 ст. 204 Кримінального кодексу України).

У Дніпрі затримали злочинну групу: фото

у Дніпрі

у Дніпрі

Ще новини Дніпропетровщини: У Дніпрі взяли під варту групу поліцейських з Луганщини – вимагали хабарі від наркозалежних

Читайте також: У ДТП на Дніпропетровщині загинули двоє військових (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×