Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1008
1008

Масовані обстріли, руйнування, балакучі російські полонені – ситуація у Криворізькому районі 27 квітня

Масовані обстріли, руйнування, балакучі російські полонені – ситуація у Криворізькому районі 27 квітня

Ситуація у Криворізькому районі 27 квітня напружена, але контрольована. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул. Він детальніше розповів про нічні обстріли, про які ми повідомляли раніше. А також надав інформацію про події 26 квітня, передає Nikopolnews.

За словами Вілкула, вночі вороги проводили масований обстріл із різних артилерійських систем по лінії зіткнення. Були попадання у великий елеватор у Мар’янському. Пожежа загашена. Також ворожі снаряди влучили у Зеленодольську ТЕЦ у м.Зеленодольську. Руйнування значні. Рятувальники впоралися з гасінням пожежі. Період, необхідний відновлення, уточнюється. Одного цивільного поранено, його евакуйовано до лікарні м.Кривий Ріг.

Ситуація у Кривому Розі та Криворізькому регіоні стабільна та перебуває під контролем ЗСУ та Військової адміністрації.

Обстановка на лінії зіткнення з ворогом, за 50 км від Кривого Рогу, в Херсонській області, залишається напруженою, але збройні сили України проявляють мужність та проводять успішні операції. У районі Великої Олександрівки Херсонської області ЗСУ знищили склад із боєприпасами та велику кількість особового складу ворога – це понад 70 людей. Орки зазнають втрат і в інших місцях.

В одному з бойових зіткнень взято в полон троє військовослужбовців РФ, які виявилися дуже уважними і дуже балакучими. Ми маємо додаткову інформацію щодо супротивника.

Триває обстріл наших територій з РСЗВ та інших видів озброєнь. 26 квітня велися обстріли в районі мирних населених пунктів Нововодмитрівки, Білої Криниці, Миколаївки, Малої Шестерні, Трудолюбівки, Осокорівки. Є поранений серед мирних мешканців.

– Орки, зокрема, стріляють боєприпасами, які розкидають міни дистанційно. Тільки за останній тиждень у Криворізькому районі було знешкоджено 112 ворожих боєприпасів, а всього з початку вторгнення по області знешкоджено 1548 ворожих боєприпасів. При виявленні підозрілих предметів одразу викликайте 101 та 102, – попросив Олександр Вілкул.

Він також нагадав, що над Дніпропетровщиною 26 квітня наші військові збили ворожу ракету. Уламки впали в полі, ніхто не постраждав.

Але небезпека ракетних ударів існує постійно – дотримуйтесь всіх правил при повітряних тривогах. Зберігаємо витримку та спокій. Віримо у наші Збройні сили та нашу перемогу! – закликав Олександр Вілкул.

«Напружено, але ситуація контрольована» — Олександр Вілкул про стан справ на підступах до Кривого Рогу

Неспокійна ніч на Дніпропетровщині 27 квітня: обстріли і пожежа

«Ніч була тривожною, є руйнування» — Валентин Резніченко про ніч 19 квітня на Дніпропетровщині

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×