Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1638
1638

«Напружено, але ситуація контрольована» – Олександр Вілкул про стан справ на підступах до Кривого Рогу

Обстріли весь день і всю ніч, є загибла, важко поранена дитина – Вілкул про ситуацію на кордоні з Дніпропетровщино

Як повідомлялося раніше, ворог намагається здійснити наступ на Кривий Ріг з Херсонської області. Але йому це не вдається. Противник несе великі втрати. Про це повідомляють у Генштабі, деталями поділився начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

Напружено, але ситуація контрольована, – так оцінив стан справ Олександр Вілкул 26 квітня.

Він розповів, що в районі Великої Олександрівки в Херсонській області (недалеко від лінії зіткнення з боку тимчасово окупованій території) захисники України знищили склад з боєприпасами і велику кількість особового складу ворога (понад 70 чоловік убитими). Точна кількість загиблих уточнюється.

Аналогічну інформацію оприлюднив сьогодні, 26 квітня, і Генштаб ЗСУ.

Увечері 25 квітня Вілкул повідомляв, що за останню добу значно збільшилася інтенсивність обстрілів з боку противника. Так минулої ночі було два прильоту «Смерчів» на околиці села Новолатовка. Вчора обстріляні наші території у районі Зеленодільської громади, населених пунктів Новопавлівка, Нововоронцовка, Трудолюбівка, Князівка та ряду інших. Жертв, на щастя, немає.

– Орки і кілька разів намагалися переходити в атаку на лінії зіткнення, яка проходить в межах Херсонської області, з використанням бронетехніки і піхотних підрозділів. Завдяки мужності і героїзму наших солдатів успіху не мали. Ворог відступив, зазнавши значних втрат у техніці й живій силі, – поділився хорошими новинами Олександр Вілкул.

Він розповів, що робота з посилення всіх ліній нашої багатоешелонованої оборони триває постійно. Будуються нові оборонні споруди. На даний момент це вже кілька сотень обладнаних за всіма правилами військової інженерії об’єктів. Більше 100 одиниць важкої техніки працює постійно.

Зріс потік біженців з Херсонської області. Їм забезпечується вся необхідна допомога. За розповідями людей, які вирвалися з окупації, орки влаштовують там просто справжній бєспрєдєл. Грабежі, тортури, вбивства і викрадання людей – для варварів це норма. І вони не дотримуються жодних міжнародних норм і зобов’язань, – констатував Олександр Вілкул.

Ворог готує наступ на Кривий Ріг, але ми готові – Вілкул

«Масово обстріляли з реактивних систем» — Олександр Вілкул про нічні обстріли Криворізького району

ЗСУ відкинули окупантів на 40-60 км від Кривого Рогу і звільнили декілька населених пунктів

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×