Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1598
1598

Можливі ракетні обстріли і провокації – на Дніпропетровщині передумали скасовувати комендантську годину на Великдень

на дніпропетровщині передумали

На Дніпропетровщині передумали скасовувати комендантську годину на Великдень. Причина – загроза ворожих провокацій і ракетних обстрілів. Про це повідомляє голова Дніпропетровської військової адміністрації Валентин Резніченко, передає Nikopolnews.

На жаль, є незаперечні дані від розвідки та СБУ про можливі провокації та ракетні  удари у місцях масового скупчення людей. З огляду на це змушені скасувати розпорядження про відміну комендантської години і таки ввести її на Великдень, – написав Валентин Резніченко.

Комендантська година діятиме з 23.00 суботи 23 квітня до 5.00 неділі 24 квітня. У цей час виходити на вулицю заборонено.

Життя кожного з вас – безцінне. Будь ласка, залишайтеся  вдома! Дивіться Пасхальну службу по телевізору або онлайн, – закликав голова ОВА.

І оприлюднив фото відповідного документа.

Можливі ракетні обстріли і провокації – на Дніпропетровщині передумали скасовувати комендантську годину на Великдень Можливі ракетні обстріли і провокації – на Дніпропетровщині передумали скасовувати комендантську годину на Великдень

Нагадаємо, у Нікопольському районі відповідне рішення було прийняте раніше на рівні місцевої ОВА. А у Зеленодольській громаді і не планували скасовувати комендантську годину на Великдень через близькість фронту.

Комендантську годину на Великдень на Дніпропетровщині скасовано – Лукашук

У Зеленодольську не скорочуватимуть комендантську годину

У Нікополі і районі діятиме комендантська година в ніч на Великдень

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×