Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
487
487

На Дніпропетровщині 400 тисяч ВПО – їм виплатили вже понад 4,4 млрд грн

На Дніпропетровщині 400 тисяч ВПО – їм виплатили вже понад 4,4 млрд грн

На Дніпропетровщині велика кількість переселенців. Люди знайшли в більш-менш спокійному регіоні прихисток від російської агресії. Вони отримують допомогу на проживання. Про це повідомляє ДніпроОВА, передає Nikopolnews.

З повномасштабним вторгненням Дніпропетровщина стала прихистком для майже 400 тис переселенців. Більшість з них отримує допомогу на проживання.

«Вони втратили звичний уклад життя. Відбудовують його наново. Аби підтримати людей, щомісяця їм нараховують допомогу. Загалом від початку року виплатили вже понад 4,4 млрд грн», – зазначив перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов

Ті, хто змушений був тікати від обстрілів і окупації, отримують щомісяця 2 тис грн. Людям, котрі мають інвалідність, а також дітям нараховують більше. Для них допомога на проживання – 3 тис грн.

Переселенці на Дніпропетровщині можуть і зараз оформити допомогу

Переселенці, котрі раніше не отримували такі виплати, можуть оформити їх. Необхідно стати на облік як внутрішньо переміщена особа і написати заяву на допомогу. Для цього – звернутися до центрів адмінпослуг, управлінь соцзахисту, сільських чи селищних рад. Або скористатися додатком «Дія».

Ще новини Дніпропетровщини: З обстрілюваних громад Дніпропетровщини вивозять літніх людей та людей з інвалідністю

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×