Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
646
646

На Дніпропетровщині оголошено попередження про стихійне метеорологічне явище 5 і 6 лютого

На Дніпропетровщині оголошено попередження про стихійне метеорологічне я 5 і 6 лютого

На Дніпропетровщині очікується стильний вітер 5 і 6 лютого. Попередження про це оприлюднили у ДСНС, передає Nikopolnews.

Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про стихійне метеорологічне явище.

5 лютого вдень у м. Дніпро та по Дніпропетровській області очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с.

Прогнозується:

  • 5 лютого:  Хмарна погода. Вночі невеликий, вдень помірний дощ з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12, вдень пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла;  по місту Дніпро вночі 1-3° тепла,  вдень 6-8° тепла.
  • 6 лютого на Дніпропетровщині хмарна погода. Вночі повсюдно, вдень місцями невеликий  дощ з мокрим снігом. Вітер західний, 7-12, вночі місцями пориви  15-20 м/с. Температура вночі  від 2° морозу до 3° тепла, вдень 1-6° тепла.
  • 7 лютого на Дніпропетровщині хмарна погода. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер західний, 7-12м/с. Температура вночі  0-5° тепла, вдень 8-13° тепла.

Як повідомлялося раніше, у Нікополі особливо сильний вітер 5 лютого очікується у другій половині дня, хоча його пориви відчуваються вже зранку. При цьому дощитиме, а температура повітря буде до 7 градусів тепла.

На Дніпропетровщині оголошено попередження про стихійне метеорологічне я 5 і 6 лютого

6 лютого у Нікополі сильний вітер дутиме вночі, а до ранку почне стихати. Вдень знову посилиться, але вже не до таких позначок, як 5 лютого. Температура повітря 6 лютого буде до 8 градусів з позначкою “плюс”. Очікуються опади у вигляді дощу.

На Дніпропетровщині оголошено попередження про стихійне метеорологічне я 5 і 6 лютого

Ще новини Дніпропетровщини: Загиблий пес, побитий двір – відео наслідків обстрілу Нікопольщини 1 лютого

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×