Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
271
271

На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів і потрапив до лікарні

На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів і потрапив до лікарні

На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів, але потрапив до лікарні. Про це розповіла головна спеціалістка ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Маргарита Малишева в ефірі «Відкритого», передає Nikopolnews.

Неприємний випадок стався з мешканцем Тернівки Павлоградського району. За словами Маргарити Малишевої, чоловік пив власноруч приготований із сухих мухоморів чай. Напій вживав, як гадав, у лікувальних цілях – з метою підвищення потенції. Але така народна медицина закінчилася для нього лише гострим отруєнням і госпіталізацією.

Усього ж від початку цього року до медичних закладів Дніпропетровщини звернулося 6 пацієнтів з симптомами отруєння грибами.

Маргарита Малишева рекомендує не збирати дикорослі гриби, отруєння ними є найважчими серед усіх харчових отруєнь.

Обирайте штучно вирощені печериці та гливи, що реалізують у магазинах, де вони проходять відповідний контроль. В жодному разі не купуйте гриби, що продаються вздовж автомобільних шляхів та на стихійних ринках, – наголосила спеціаліст

На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів і потрапив до лікарні

Окрім отруйних грибів ліси на Дніпропетровщині несуть і іншу небезпеку. А саме – міни.

34 мешканці регіону постраждали від вибухонебезпечних предметів з початку повномасштабної війни, із них 14 загинули.

Начальник відділу піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Андрій Моторя розповів, що через мінну небезпеку заборона на відвідування лісів стосується 14 областей. Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Черкаської та Чернігівської.

На Дніпропетровщині найбільш небезпечними є території, які межують з лінією фронту, – це Апостолівська та Зеленодольська громади Криворізького району, Нікопольська, Мирівська, Марганецька та Червоногригорівська громади Нікопольського району, Покровська та Великомихайлівська громади Синельниківського району.

 З початку повномасштабного вторгнення підрозділами ДСНС у Дніпропетровській області вилучено та знешкоджено близько 7 500 вибухонебезпечних предметів, у 2023 році – 1 200. Втрат серед особового складу не маємо, та, на жаль, серед постраждалих – цивільні мешканці. 34 жителя Дніпропетровщини стали жертвами мін, із них 12 дорослих та 2 дітей загинули, – зазначив Андрій Моторя

Детальніше про це – у сюжеті «Відкритого» нижче.

Намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів: відео

На Дніпропетровщині чоловік намагався підвищити потенцію за допомогою мухоморів і потрапив до лікарні

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині зафіксували отруєння мухоморами, ріст захворюваності на COVID-19 і три осередки сказу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×