Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1550
Без категорії
1550

[:ru]На Днепропетровщине трое сотрудников водоканала погибли в канализационном колодце[:ua]На Дніпропетровщині троє працівників водоканалу загинули у каналізаційному колодязі[:]

[:ru]На Днепропетровщине трое сотрудников водоканала погибли в канализационном колодце[:ua]На Дніпропетровщині троє працівників водоканалу загинули у каналізаційному колодязі[:]

[:ru]Под Кривым Рогом на Днепропетровщине трое сотрудников водоканала погибли в канализационном колодце, сообщает, ссылаясь на собственные источники Обозреватель, передает Nikopolnews.

В поселке Радушное Днепропетровской области в субботу, 18 сентября, погибли трое работников коммунального предприятия “Кривбассводоканал”. Тела были обнаружены в канализационном колодце.

Об инциденте изданию Обозреватель сообщили собственные источники в правоохранительных органах. Уточняется, что трех человек без признаков жизни нашли в колодце около 10:10.

На месте чрезвычайного происшествия работали экстренные службы. Медики, которые приехали на вызов, ничем помочь не смогли.

По предварительным данным, сотрудники местного водоканала отравились парами аммиака, когда проводили работы с канализацией.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

У Нікополі масово крадуть кришки люків: коментар директора водоканалу

Жахливе вбивство біля Нікополя: нелюд наніс жертві 102 ножових і сховав труп в колодязі

Саморобний пристрій – названо попередню причину вибуху авто у Дніпрі[:ua]Під Кривим Рогом на Дніпропетровщині троє працівників водоканалу загинули у каналізаційному колодязі, повідомляє, посилаючись на власні джерела Обозрєватєль, передає Nikopolnews.

У селищі Радушне Дніпропетровської області в суботу, 18 вересня, загинули троє працівників комунального підприємства “Кривбасводоканал”. Тіла були знайдені в каналізаційному колодязі.

Про інцидент виданню Обозрєватель повідомили власні джерела у правоохоронних органах. Уточнюється, що трьох чоловік без ознак життя знайшли в колодязі близько 10:10.

На місці надзвичайної події працювали екстрені служби. Медики, які приїхали на виклик, нічим допомогти не змогли.

За попередніми даними, працівники місцевого водоканалу отруїлися парами аміаку, коли проводили роботи з каналізацією.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі масово крадуть кришки люків: коментар директора водоканалу

Жахливе вбивство біля Нікополя: нелюд наніс жертві 102 ножових і сховав труп у колодязі

Саморобний пристрій – названо попередню причину вибуху авто у Дніпрі

 [:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×