Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1138
1138

На Дніпропетровщині чоловік перевозив на мопеді знайдений снаряд «Торнадо -С»  і загинув

На Дніпропетровщині чоловік перевозив на мопеді знайдений снаряд «Торнадо -С»  і загинув

На Дніпропетровщині чоловік перевозив на мопеді снаряд «Торнадо-С». Ця поїздка стала останньою у його житті. Про подію повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації, передає Nikopolnews.

Трагедія сталася у Криворізькому  районі – від ворожого снаряду через необережність загинула людина. Боєприпас здетонував, коли 59-річний чоловік намагався перевезти його на мопеді.

Не чіпати вибухонебезпечні предмети закликала під час брифінгу в ОВА головний фахівець ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Дарина Цуркань.

На Дніпропетровщині чоловік перевозив на мопеді знайдений снаряд «Торнадо -С»  і загинув

«Це вже 5-й випадок в області, коли люди підриваються, взявши в руки касетні боєприпаси, – наголосила Дарина Цуркань. –  Чоловік знайшов снаряд «Торнадо-С» біля села Мала Костромка. Перевозив його на мопеді. Під час руху польовою дорогою елемент здетонував. Стався вибух. Людина загинула на місці».

За словами головного фахівця, касетні боєприпаси можуть вибухнути в будь-який момент.

«Під час обстрілу вони прилітають  в поля, на подвір`я, на дахи будинків. Чіпати їх ні в якому разі не можна! Знешкоджувати снаряди мають право лише фахівці. Побачили підозрілий предмет – відразу телефонуйте до Служби порятунку чи поліції – 101 або 102», – підкреслила Дарина Цуркань.

Фахівці ДСНС та поліції продовжують розміновувати території Дніпропетровщини, які обстрілював агресор. З початку війни знешкодили майже 2 тис боєприпасів.

Ворожа ракета зруйнувала непрацюючий завод на Дніпропетровщині 28 квітня — ДСНС

П’ять пошкоджених будинків, три автомобілі – подробиці смертельного обстрілу околиць Дніпропетровщини

На Дніпропетровщині жінка загинула, взявши в руки ворожу касетну міну

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×