Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4430
4430

П’ять пошкоджених будинків, три автомобілі – подробиці смертельного обстрілу околиць Дніпропетровщини

П’ять пошкоджених будинків, три автомобілі – подробиці смертельного обстрілу околиць Дніпропетровщини

Подробиці смертельного обстрілу околиць Дніпропетровщини 17 квітня повідомила повідомила головний фахівець відділу зв`язків із ЗМІ ДСНС Дніпропетровщини Дарина Цуркань, передає Nikopolnews, посилаючись на Дніпро ОДА.

Внаслідок обстрілу 17 квітня російськими військами Криворізького району Дніпропетровщини пошкоджено п`ять будинків та три автомобілі. Про це під час брифінгу 18 квітня повідомила Дарина Цуркань.

“17 квітня російські війська обстріляли з “Градів” цивільну інфраструктуру Криворізького району. Вогонь вівся зі сторони Херсонської області. Зафіксовано сім місць, куди влучили снаряди. Пошкоджено п`ять будинків, господарські споруди, три автомобілі. На одному з подвір`їв — 19 вирв”, – розповіла вона.

За словами Дарини Цуркань, внаслідок обстрілу загинув цивільний. Він перебував на відкритій території та отримав важку мінно-вибухову травму ноги.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що загинув 59-річний мешканець села Мар’янське, який на момент обстрілів перебував у дворі свого будинку. Таку інформацію надав голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Почули сирену – перейдіть до укриття. Це – ваша безпека, наголосила під час брифінгу в Дніпропетровській ОВА Дарина Цуркань.

Внаслідок ворожих обстрілів околиць Дніпропетровщини пошкоджені будинки і ферми

Внаслідок ворожих обстрілів загинув мирний мешканець Мар’янського

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×