Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3060
3060

На Криворізькому напрямку ворог розгортає додаткові підрозділи артилерії

На Криворізькому напрямку ворог розгортає додаткові підрозділи артилерії

На Криворізькому напрямку ворог розгортає додаткові підрозділи ствольної та реактивної артилерії. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ зранку 21 травня, передає Nikopolnews.

Зазначається, що противник не припиняє артилерійських обстрілів підрозділів наших військ.

«Стабільно напружена» – так оцінив ситуацію на Криворізькому напрямку начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

На нашому напрямі фронту ситуація залишається стабільно напруженою. У Кривому Розі та Криворізькому районі ситуація знаходиться під повним контролем Збройних сил України та Військової адміністрації, – запевнив він.

Також Вілкул розповів, що завдяки вмілим діям наших військових, ворог не може просунутися вперед, але продовжує обстріл по всій лінії зіткнення. Вторинними наслідками таких обстрілів є боєприпаси, що не розірвалися, які можуть здетонувати потім у будь-який момент.

Тільки за вчора знешкоджено 75 касетних боєприпасів від «Торнадо-С» та 17 повних ракет від «Ураганів». Також – за даними Генштабу ЗСУ – з метою перешкоджання наступу українських підрозділів орки замінували міст через річку Інгулець у районі села Давидів Брід.

У місті вже перебуває понад 42 тисячі тільки офіційно зареєстрованих переселенців. Реально ця цифра більша, тому що багато хто перебуває у родичів або знайомих, інші не відразу реєструються. Тобто нових криворіжців у нас майже 60 000. Фактично, як населення всього Інгулецького району чи майже як Металургійного. Тобто 10% мешканців міста це вимушені переселенці, – розповів Олександр Вілкул.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×