Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
389
389

На Нікопольщині пошкоджено наземний газопровід, у Павлограді знеструмлено 7 шахт і завод через обстріли

На Нікопольщині пошкоджено наземний газопровід, у Павлограді знеструмлено 7 шахт і завод через обстріли

На Нікопольщині пошкоджено наземний газопровід, у Павлограді знеструмлено 7 шахт і завод через  ворожі обстріли. Росіяни атакують критичну інфраструктуру Дніпропетровщини. Про це повідомляють в Укренерго, передає Nikopolnews.

На Нікопольщині пошкоджено наземний газопровід

Вранці 12 лютого Укренерго інформує, що через бойові дії місті Марганець Дніпропетровської області обстрілом пошкоджено надземний газорозподільний газопровід.

У Павлограді знеструмлено 7 шахт і завод через обстріли

Крім того, уночі внаслідок ворожої дронової атаки відключилась підстанція 330 кВ НЕК «Укренерго» в м. Павлоград Дніпропетровської області. Сталася пожежа, пошкоджено енергетичне обладнання.

При цьому знеструмились понад 53 тисячі побутових споживачів у Павлограді та прилеглих районах, а також промисловість – завод та сім шахт.

На момент атаки у шахтах під землею перебували понад 1000 працівників. Людей на поверхню не виводили – шахти та завод було заживлено за резервною схемою. Пізніше підстанцію заживлено від дизель-генератора.

Пожежу ліквідували, споживачів електроенергії частково заживили. Однак через ненадійність схеми підключення о 8-й ранку споживачі, яких було заживлено, знову знеструмлювалися.

Наразі у Павлограді та прилеглих територіях без напруги близько 30 тисяч абонентів. Тривають відновлювальні роботи.

Втім, за даними Укренерго, дефіциту в енергосистемі України зараз не фіксується. Власної генерації достатньо для покриття потреб усіх споживачів. Також плануються імпорт та експорт електроенергії.

Ситуація контрольована. Система збалансована. Графіки відключень не застосовуються.

Ще новини Дніпропетровщини: В Укренерго прокоментували атаку на газопровід у Нікополі

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×