Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
15684
15684

На війні в один день загинули шестеро солдат з Кам’янського (фото)

На війні в один день загинули шестеро солдат з Кам’янського (фото)

На війні в один день загинули шестеро солдат з Кам’янського. Трагічну новини повідомив міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, передає Nikopolnews, посилаючись на місцеве видання Любимый город.

Згідно з оприлюдненою інформацією, 8 вересня в бойових діях у Волноваському районі Донецької області, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримуванні збройної агресії загинули:

  • старший сержант Полунін Андрій Володимирович,
  • старший солдат Троян Олег Олегович,
  • солдат Лисенко Владислав Миколайович,
  • молодший сержант Филимонов Роман Олександрович,
  • солдат Пархоменко Сергій Вікторович,
  • молодший сержант Зубченко Василь Васильович.

Всі вони були мешканцями Кам’янського.

Від імені всієї громади, Кам’янської міської ради, виконавчого комітету та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким загиблих захисників, поділяючи тяжкий біль утрати, – написав Андрій Білоусов.

  • Олег Троян народився 18 грудня 1981 року. У 2000 році закінчив ПТУ №24, працював на АТ “ДніпроАзот”. Був учасником АТО/ООС. Від початку березня боронив українську землю від російських окупантів. У нього залишилися дружина, донька, мати та брат.
  • Владислав Лисенко народився 1 червня 1998 року. У 2017 році закінчив Дніпродзержинський металургійний коледж. Працював охоронцем в торговельній мережі “Велес”. Від початку березня став на захист незалежної України. У нього залишилися батьки та сестра.
  • Сергій Пархоменко народився 4 травня 1976 року. У 1995 році закінчив Дніпродзержинський технолого-економічний технікум, працював на металургійному комбінаті. Упродовж 2009 — 2022 років працював шліфувальником на ТОВ «Спецтехоснастка». З перших днів повномасштабної війні боронив українську землю. У нього залишилися дружина, син, донька, мати та сестра.
  • Роман Филимонов народився 28 квітня 1977 року. У 2022 році закінчив Дніпровський державний технічний університет, працював у ТОВ «Алькатрас» (м.Дніпро). З першого дня війни став на захист України. У нього залишилися дружина, три сини, дві доньки та мати.
  • Василь Зубченко народився 25 жовтня 1996 року, у 2017-2018 роках проходив строкову військову службу. Був учасником АТО/ООС. У перший день війни став на захист вільної України. У нього залишилися дружина, дві доньки та батьки.
  • Андрій Полунін народився 13 липня 1977 року. У 1996 році закінчив Дніпродзержинський металургійний технікум. Упродовж 1998 — 2022 років працював на металургійному комбінаті. З перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини. У нього залишилися дружина, син та брат.

На війні в один день загинули шестеро солдат з Кам’янського (фото)

Панахида відбудеться 12 вересня об 11:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ: місто Кам’янське, вул. С.Слісаренка, 34. Поховають воїнів о 12:00 на Алеї Героїв військового кладовища на Соцмісті.

Радіючи успіхам ЗСУ на фронті, не забуваймо, якою ціною даються перемоги!

Світла пам’ять Захисникам України! Щирі співчуття рідним і близьким.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×