Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
8447
8447

Окупанти накопичують війська для наступу на Дніпропетровщину, – Зеленський

Окупанти накопичують війська для наступу на Дніпропетровщину, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що російські окупанти стягують війська на південь країни. За його словами, готується наступ на Дніпропетровську область.Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на вечірнє звернення Зеленського 1 травня.

‘Підтягують свої війська на південь, щоб намагатися атакувати наші міста і громади у Дніпропетровській області’, – сказав Зеленський.

Тим часом Генеральний штаб ЗСУ України повідомляє, що на Південнобузькому напрямку противник силами визначених підрозділів  веде бойові дії з метою виходу на адміністративні межі Херсонської області та створення сприятливих умов для наступу на Миколаїв та Кривий Ріг.

Основні зусилля окупанти зосередили на Криворізькому напрямку. Сьогодні окупанти вели артилерійський вогонь по позиціях наших підрозділів у районах Таврійського, Осокорівки, Трудолюбівки та Князівки.

Нагадаємо, сьогодні ворожим обстрілам декілька разів піддався Синельниківський район. Тут внаслідок влучання ворожої ракети на приватне подвір’я була поранена жінка.

Наступу на Кривий Ріг найближчим часом не буде – Корбан

Окупанти не дали евакуювати на Дніпропетровщину мешканців Херсонщини і викрали голову колони

ОНОВЛЕНО: Ворог знову обстріляв Дніпропетровщину 1 травня: поранено жінку

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×