Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
293
293

Під Дніпром п’ятеро дітей загубилися на острові в очереті

Під Дніпром п’ятеро дітей загубилися на острові в очереті

Під Дніпром п’ятеро дітей загубилися на острові в очереті. Про це повідомляють у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews. Рятувальники разом з працівниками поліції відшукали дітлахів.

25-го квітня о 22:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на острові Самарський поблизу садового товариства «Самарівка» Слобожанської селищної територіальної громади Дніпровського району, п’ятеро дітей загубились та не в змозі самостійно повернутися до берега.

Під Дніпром п’ятеро дітей загубилися на острові в очереті

До місця виклику було оперативно направлено дніпровських водолазів-рятувальників та працівників патрульної поліції.

По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку «101» встановили, що діти віком від 10 до 13 років знаходяться на острові «Самарський».

Візуальний контакт було складно знайти, адже заважав густий покрив очерету на прибережній зоні. Було прийнято рішення розділитися рятувальникам та працівникам поліції для більш детального та швидкого пошуку заблукалих.

Завдяки рішучим та швидким діям водолазів-рятувальників та працівників поліції, дітей знайдено та переведено через місток до берега. Підлітків оглянули працівники екстреної медичної допомоги, стан дітей – задовільний.

Деталі події встановлюють правоохоронні органи.

До місця події залучено 4 співробітників особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України в області.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×