Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2373
2373

На момент удару по пологовому будинку у Дніпрі там було 12 породіль і 4 новонароджених (відео)

по пологовому будинку у Дніпрі

На момент удару по пологовому будинку у Дніпрі там було 12 породіль і 4 новонароджених. Про це повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак, передає Nikopolnews.

На щастя, ніхто у пологовому будинку не постраждав. Люди встигли перейти до укриття. Пацієнтам допомагали медики. Сергій Лисак оприлюднив відео, у якому дніпряни розповіли про атаку.

Пані Ірина, яка завідує акушерським відділенням, згадує: щойно пролунала тривога, лікарі хутко перевели всіх до укриття. Це і врятувало… У будівлі вибиті вікна, порушені перекриття. Але всі пацієнтки та медперсонал цілі.

Будинок Євгена – прямо навпроти медзакладу. У цій квартирі виріс. Зараз же тут все потрощене. «З м’ясом» вирвані вікна та двері. Та чоловік впевнений: головне, що родина неушкоджена. Від уламків захистив невеличкий коридор, в якому ховалися разом із 10-річним сином та дружиною.

Ірина саме їхала на роботу, коли пролунали вибухи. Від аптеки, в якій працює жінка, відділяло лише кілька хвилин. Тепер прибирає уламки побитих вікон. Каже: хай там що, працюватимуть.

За уточненими даними, від ракетних ударів у Дніпрі постраждало 30 людей. 20 з них в лікарні, троє – «важкі».

Удар по пологовому будинку у Дніпрі та інших об’єктах: розповіді дніпрян

Ще новини Дніпропетровщини: Вирвані куски тіла і величезний предмет в животі: у Дніпрі рятують 25-річного постраждалого від атаки

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×