Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1042
1042

Росіяни атакували підстанцію на Дніпропетровщині і понівечили газопроводи

Росіяни атакували підстанцію на Дніпропетровщині і понівечили газопроводи

Росіяни атакували підстанцію на Дніпропетровщині і понівечили розподільчі газопроводи. Через це у мешканців виникли проблеми зі світлом та з газом.

Про таке повідомляє Міненерго 7 вересня, звітуючи про події за минулу добу, передає Nikopolnews.

Атакували підстанцію на Дніпропетровщині

Зазначається, що Дніпропетровській області внаслідок атаки дрона на підстанції вимикалось обладнання, знестурмлювались побутові споживачі у 13 населених пунктах. Живлення станом першу половину дня 7 вересня було відновлено.

Також після закінчення повітряної тривоги через задимлення території підстанції  персоналом була відключена повітряна лінія, знеструмлювалась підстанція, побутові споживачі та місцева промисловість. Живлення для всіх споживачів теж було відновлено.

Понівечили газогони

Кпім того, у одному з населених пунктів Дніпропетровщини внаслідок бойових дій пошкоджено розподільні газопроводи середнього та низького тиску. Відключено від газопостачання 144 споживачів.

Росіяни методично нищать критичну інфраструктуру Дніпропетровщини, намагаючись максимально ускладнити життя цивільного населення.

Така ж ситуація і в інших регіонах, куди можуть дотягнутися терористи. В Міненерго повідомляють, що минулої доби енергетики відновили живлення для 60 540 споживачів, знеструмлених внаслідок бойових дій та технологічних порушень.

Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок 7 вересня залишалися без електропостачання 533 населених пункти.

Ще новини Дніпропетровщини: Тарифи на комуналку у Нікополі за серпень 2024 року

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×