Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
370
370

«Сказала, що стрибне з 14 поверху» – у Кам’янському поліцейська врятувала 11-річну дівчинку

«Сказала, що стрибне з 14 поверху» - у Кам’янському поліцейська врятувала 11-річну дівчинку

У Кам’янському поліцейська врятувала 11-річну дівчинку, яка збиралася стрибнути з 14 поверху. Про це повідомляють правоохоронці Дніпропетровщини, передає Nikopolnews.

У Кам’янському ювенальна поліцейська Дарина Довгопола завадила 11-річній дівчинці скоїти самогубство. Поліцейська знайшла потрібні слова, аби вмовити дитину не робити страшного вчинку.

Як з’ясувалося, інспекторка ювенальної превенції Кам’янського РУП Дарина Довгопола раніше спілкувалася з дівчинкою: вона залишила їй номер свого мобільного телефону та запропонувала звертатися, якщо буде потрібно.

26 листопада близько 18:40 до неї зателефонувала дівчинка та сказала, що має намір скоїти самогубство – стрибнути з даху 14-поверхового будинку.

«Сказала, що стрибне з 14 поверху» - у Кам’янському поліцейська врятувала 11-річну дівчинку

Під час спілкування поліцейська зрозуміла, що дитина перебуває у пригніченому стані, тому діяти треба миттєво, але обережно. Вона повідомила про цей факт колегам із сектору протидії домашньому насильству і разом з ними виїхала на місце події. Дарина Довгопола постійно перебувала на телефонному зв’язку з дівчинкою і змогла зменшити емоційне напруження дитини, заспокоїла її та вмовила спуститися до правоохоронців.

Співробітники поліції доправили дівчинку до медичного закладу та залишили під наглядом лікарів. Нині її життю та здоров’ю нічого не загрожує. А правоохоронці перевіряють причини та обставини, які підштовхнули дитину до такого кроку.

Шановні батьки та опікуни! Підтримуйте дружні стосунки у спілкуванні з дітьми, приділяйте увагу їхнім турботам та проблемам. Завжди з розумінням ставтеся до вирішення дитячих проблем, щоб у подальшому дитина хотіла вам довіряти і розуміла, що саме поруч із вами вона у безпеці. Якщо ви помічаєте будь-які ознаки стресу, занепокоєння чи поганого самопочуття у вашої дитини, обов’язково звертайтеся за професійною допомогою. Спеціалісти допоможуть вчасно розібратися в ситуації та подолати труднощі, – звертаються правоохоронці до батьків

Ще новини Дніпропетровщини: У Дніпрі жінка з дитиною випали з 12 поверху – що відомо

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×