Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
319
319

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК організував злочинну схему для ухилянтів

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК організував злочинну схему для ухилянтів

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК та СП організував злочинну схему, залучивши 39-річного чоловіка.

Про це повідомляє поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК організував злочинну схему

Схему ухилення викрили у Дніпрі. Тут керівник одного з відділів ТЦК та СП залучив до злочинних оборудок 39-річного чоловіка. Спільно вони організували схему виготовлення фіктивних довідок військово-лікарської комісії та видачу військовозобов’язаним тимчасового посвідчення з відміткою про непридатність до військової служби.

8 жовтня за місцем мешкання та роботи фігурантів відбулися санкціоновані обшуки за участі слідчих слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області та працівників УСБУ в області. В результаті вилучено гроші в різній валюті – загалом близько 33 тис. доларів, мобільні телефони та банківські картки, а також фіктивні виписки з історії хвороби та медичну документацію с 2022 по 2024 роки, флеш носії з особистими даними військовозобовʼязаних та їх діагнозами. Також вилучено автомобіль Тoyota Land Сruiser Рrado, який належить організатору схеми.

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК організував злочинну схему

На Дніпропетровщині співробітник ТЦК організував злочинну схему

За результатами обшуків посадовцю вручено повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Його 39-річний спільник підозрюються у скоєнні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Обом фігурантам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

В ході розслідування слідчі перевірятимуть на причетність до злочинної схеми посадових осіб обласної військово-лікарської комісії.

Ще новини Дніпропетровщини: На Дніпропетровщині судитимуть працівниць РАЦС та юриста за допомогу ухилянтам

Читайте також: РФ готує 10 000 солдат з Північної Кореї для війни з Україною – ЗМІ

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу