Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
639
639

Сидів у схованці в авто: мешканець Дніпропетровщини намагався втекти до Румунії (відео)

Мешканець Дніпропетровщини

Мешканець Дніпропетровщини намагався втекти до Румунії. Компанію йому склав ще один чоловік. Шукачів пригод викрили прикордонники. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України і публікує відео, передає Nikopolnews.

У Чернівецькій області прикордонники виявили порушників, котрі намагалися непомітно підібратися до кордону.

Оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону отримали випереджувальну інформацію про підготовку незаконного перетину державного кордону України з Румунією.

На одному з контрольних постів прикордонники зупинили автомобіль під керуванням місцевого жителя. Під час огляду авто у правоохоронців виникла підозра про внесення змін в конструкцію транспортного засобу. У ході ретельної перевірки прикордонники виявили схованку, в якій водій намагався незаконно перемістити через державний кордон двох чоловіків, жителів Івано-Франківської та Дніпропетровської областей.

Стосовно затриманих складено протоколи про адміністративне правопорушення. Водій затриманий в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує кримінальна відповідальність, передбачена статтею 332 Кримінального кодексу України.

Мешканець Дніпропетровщини намагався втекти до Румунії: відео

Ще новини Дніпропетровщини: В центрі Нікополя чоловік випав з вікна 5-го поверху і залишився живим

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×