Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1851
1851

На Дніпропетровщині до довічного ув’язнення засудили трьох убивць фермера

На Дніпропетровщині до довічного ув’язнення засудили трьох убивць фермера

Розбійний напад та умисне вбивство фермера – на Дніпропетровщині засуджено трьох чоловіків до довічного позбавлення волі, повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура, передає Nikopolnews.

За публічного обвинувачення прокурорів Дніпропетровської обласної прокуратури визнано винними трьох учасників групи в умисному вбивстві з корисливих мотивів, розбої та незаконному заволодінні транспортним засобом (п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 289 КК України). Вироком суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Прокурори в суді довели, що у грудні 2018 року троє чоловіків, один з яких працівник виправної колонії,  вдерлися до домоволодіння місцевого фермера на території Криничанського району. У будинку на той час, крім хазяїна, перебували шість членів сім’ї, включаючи двох малолітніх дітей. Погрожуючи застосуванням насильства, зловмисники зв’язали присутніх та почали вимагати грошові кошти і коштовності. Дізнавшись місцезнаходження сейфу, зловмисники прострелили ногу та руку господарю.

Після заволодіння коштовностями, золотими прикрасами та грошовими коштами у розмірі майже 580 000 гривень нападники нанесли чоловіку численні удари по тілу та смертельне ножове поранення у грудну клітину.

Засуджені намагалися покинути місце скоєння злочину на автомобілі фермера, проте під час руху кермо заблокувалося і заволодіти транспортним засобом чоловікам не вдалося.

Ще новини Дніпропетровщини:

Читайте також:

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×