Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1323
1323

У Дніпрі 10-річний хлопчик врятував свою маму, яка втратила свідомість (відео)

У Дніпрі 10-річний хлопчик врятував свою маму, яка втратила свідомість (відео)

У Дніпрі 10-річний хлопчик врятував свою маму, яка втратила свідомість. Він зробив все те, чому його раніше вчила жінка, і таким чином допоміг їй. Цю зворушливу історію розповіли у патрульній поліції Дніпропетровської області, передає Nikopolnews.

Дитина викликала на допомогу спецслужби, коли мамі стало зле.

У неділю ввечері на спецлінію 102 зателефонував маленький схвильований заявник, він повідомив, що його мамі раптово стало зле. Хлопець додав, що його мама впала і знепритомніла.

Через кілька хвилин на місце прибув найближчий екіпаж, в складі Андрія Бурмана, Ігоря Чередніченка та Івана Смирнова. Хлопчик зустрів їх і розповів, що він викликав поліцейських і швидку, як його мама йому казала, на випадок, якщо їй стане зле.

Тим часом на місце прибула і швидка допомога. Дитина провела інспекторів та медичний персонал до своєї квартири. Вони знайшли матір без свідомості на підлозі. Медики негайно почали надавати їй першу допомогу, а один із патрульних тримав її, оскільки жінку судомило. Надалі громадянку ушпиталили.

Охоронці порядку заспокоїли та підтримали хлопчика. Вони передали інформацію співробітникам ювенальної превенції. Хлопчика доставили до дитячої лікарні, поки його маму обстежуватимуть лікарі.

Дякуємо патрульним та медикам за оперативність й професіоналізм. Бажаємо швидкого одужання жінці. Заявникові ж вдячні за вчасне звернення.

Як хлопчик врятував свою маму: відео

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×