Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1728
1728

[:ru]В Днепре 4-летний мальчик умер после падения в фонтан[:ua]У Дніпрі 4-річний хлопчик помер після падіння у фонтан[:]

[:ru]В Днепре 4-летний мальчик умер после падения в фонтан[:ua]У Дніпрі 4-річний хлопчик помер після падіння у фонтан[:]

[:ru]В Днепре закончилась огромной трагедией обычная прогулка семьи с ребенком. 4-летний мальчик упал в фонтан и получил травмы, которые привели к его смерти, сообщает Nikopolnews, ссылаясь на Днепр вечерний.

Двое суток медики областной клинической больницы боролись за жизнь ребенка, который был госпитализирован с многочисленными травмами, включая рану в районе промежности.

Ребенок был госпитализирован в больницу 23 июля. По предварительной информации во время прогулки в сквере “Прибрежный” родители отвлеклись, и малыш упал в фонтан. При падении он получил серьезные травмы. На место немедленно прибыла скорая и доставила его в ОДКБ.

– Мальчика сразу направили на операцию. Его оперировали с вечера до 6 утра. Сутки медики пытались стабилизировать состояние ребенка. К сожалению, 25 июля, в 5:00, мальчик умер,— прокомментировал ситуацию директор больницы Алексей Власов.

Кстати, недавно “NikopolNews” писал:

У Нікополі 2-річний хлопчик потребує термінової допомоги

У Дніпрі на пляжі потонула п’ятирічна дівчинка

На Дніпропетровщині від виснаження померло місячне немовля

 [:ua]У Дніпрі обернулася величезною трагедією звичайна прогулянка сім’ї з дитиною. 4-річний хлопчик впав у фонтан і отримав травми, які призвели до його смерті, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Дніпро вечірній.

Двоє діб медики обласної клінічної лікарні боролися за життя дитини, яка була госпіталізована з численними травмами, включаючи рану в районі промежини.

Дитина була госпіталізована в лікарню 23 липня. За попередньою інформацією під час прогулянки в сквері “Прибережний” батьки відволіклися, і малюк впав у фонтан. При падінні він отримав серйозні травми. На місце негайно прибула швидка і доставила його в ОДКБ.

– Хлопчика одразу направили на операцію. Його оперували з вечора до 6 ранку. Добу медики намагалися стабілізувати стан дитини. На жаль, 25 липня, о 5:00, хлопчик помер,— прокоментував ситуацію директор лікарні Олексій Власов.

До речі, нещодавно “NikopolNews” писав:

У Нікополі 2-річний хлопчик потребує термінової допомоги

У Дніпрі на пляжі потонула в ятирічна дівчинка

На Дніпропетровщині від виснаження померло місячне немовля[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×