Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
455
455

Вже 40 загиблих у Дніпрі, у Нікополі загроза обстрілу – про день 16 січня розповів Лукашук

Українці, яких убила росія у Дніпрі: 30 імен і фото

Як пройшов день 16 січня на Дніпропетровщині, розповів голова облради Микола Лукашук, передає Nikopolnews. У центрі уваги всієї України зараз події у Дніпрі, де продовжуються пошукові роботи на місці зруйнованого російською ракетою будинку.

Микола Лукашук розповів, що станом на вечір 16 січня відомо про 40 загиблих, 39 врятованих, 76 травмованих людей. Ще 26 осіб розшукуються. Пошукові роботи продовжуються. В медзакладах наразі залишаються 29 постраждалих.

Російські кати, які віддали і виконали цей злочинний наказ, будуть покарані. СБУ вже ідентифікувала особи військових, які причетні до злочину, – запевнив голова облради.

У Дніпрі тривають пошуки на місці влучання ворожої ракети

Вже 40 загиблих у Дніпрі, у Нікополі загроза обстрілу – про день 16 січня розповів Лукашук

Стосовно безпекової ситуації в області

Протягом дня – ворожих атак не зафіксовано. Але на Нікопольщині нині зберігається загроза артилерійського обстрілу, тому мешканців просять дотримуватися правил безпеки.

Російські окупанти – боягузи. Вони вже розуміють, що за всі злочини, скоєні проти України та українців, їм доведеться відповідати. Тому обрали тактику терору. Хочуть знищити нашу націю, хочуть зламати наш спротив. Думають, це врятує їх від поразки та від відповідальності. Помиляються. Час розплати настане для кожного з них. Покладаємося на українські сили оборони, віримо в Президента і робимо все, щоб останній загарбник пішов геть з нашої землі. Туди, звідки не повертаються, – написав Лукашук.

У Дніпрі жертвами російської атаки стали цілі сім’ї – доля багатьох досі невідома

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×