Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
791
791

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка (відео)

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка (відео)

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на криворізьке ЗМІ і ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

За даними рятувальників, 20-го серпня о 18:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від свідків про те, що на річці Інгулець тонуть дві людини.

Подія трапилася поблизу вулиці Старовокзальна Центрально-Міського району міста Кривий Ріг.

За повідомленням було направлено криворізьких рятувальників. На момент прибуття надзвичайників у воді знаходилися чоловік та жінка без ознак життя.

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка (відео)

На відстані 30 метрів від берега, за допомогою рятувального спорядження співробітники ДСНС дістали з води чоловіка та непритомну жінку. Вже на березі надзвичайники намагалися реанімувати жінку, але на жаль вона загинула.

Чоловіка, 1991 року народження оглянули медики. Госпіталізації він не потребував.

До робіт залучено 5 співробітників особового складу та одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Криворізьке видання «Свої» пише про цей випадок, що загибла була матір’ю врятованого чоловіка. Вона намагалася витягнути чоловіка з води, але потонула.

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка

Зазначається, що чоловік рибалив у водоймі біля водоспаду. Зайшовши у воду, він потрапив у сильну течію та почав тонути.

Жінка прямо в одязі кинулась на допомогу. У стані шоку син почав чіплятися за неї, і мати пішла під воду. Свідки викликали надзвичайникіа, але, на жаль, жінка померла.

У Кривому Розі, намагаючись врятувати сина, потонула жінка: відео

Ще новини Дніпропетровщини: «Потрібно було зробити все, щоб врятувати пораненого»: уродженка Нікополя розповіла про «бойове хрещення» на фронті

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×