Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
229
229

Вбивство у Кривому Розі: жінка зарізала свого чоловіка під час суперечки

Вбивство у Кривому Розі: жінка зарізала свого чоловіка під час суперечки

Сталося вбивство у Кривому Розі: жінка зарізала свого чоловіка під час суперечки. Завдані травми виявилися несумісними з життям.

За завдання тяжких тілесних ушкоджень чоловіку поліцейські Кривого Рогу затримали його дружину, повідомляють у поліції, передає Nikopolnews.

Вбивство у Кривому Розі: подробиці

У ході суперечки 46-річна жінка завдала потерпілому ножового поранення. Отриманні травми виявилися несумісними з життям.

Злочин стався 6 жовтня в одній із квартир на території Покровського району міста. Як з’ясувала слідчо-оперативна група відділення поліції №3 Криворізького районного управління поліції, між подружжям виник конфлікт, під час якого підозрювана ножем вдарила чоловіка.

Поліцейські затримали зловмисницю в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину – ніж.

Наразі слідчі за погодженням з Криворізькою Північною окружною прокуратурою повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Ще новини Дніпропетровщини: 16-річний хлопець вбив свою бабусю і підпалив квартиру у Кривому Розі

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу