Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
478
478

100 000 абонентів без світла, шахтарі під землею – наслідки удару по Кривому Рогу в ніч на 2 лютого

100 000 абонентів без світла, шахтарі під землею – наслідки удару по Кривому Рогу в ніч на 2 лютого

Про наслідки удару по Кривому Рогу в ніч на 2 лютого розповів начальник Ради оборони міста Олександр Вілкул, передає Nikopolnews.

Вночі країна-терорист знову атакувала Україну ударними БпЛА.

Три БпЛА збито силами ПвК “Схід” на криворізькому напрямку. Але, на жаль, був удар по критичній інфраструктурі Кривого Рогу. Внаслідок ворожої атаки без електрики залишилося близько 100 тисяч абонентів Саксаганського, Довгинцівського та Покровського районів міста, у тому числі – частина лікарень, садків та шкіл міста, лінія швидкісного трамвая, міського трамвая та тролейбус.

Для усунення наслідків було оперативно задіяно всі служби Кривого Рогу. Котельні КП «Тепломережа» та лікарні були одразу переведені на роботу від генераторів.

Станом на 07.00 вдалося відновити подачу електрики 60 тисячам абонентів, усі лікарні – з електроенергією. Відновив роботу тролейбус та міський трамвай. Швидкісний трамвай поки що не працює. Котельня «Теплоцентралі» №2 також знеструмлена (район вул. В. Великого, «Вечірній», «Східні» та Дніпрошосе).

На 2-х шахтах було заблоковано 113 шахтарів, організовано рятувальну операцію, на даний момент в одній шахті залишилося 19 шахтарів.

Роботи щодо відновлення подачі електроенергії продовжуються.

Ще новини Дніпропетровщини: Про ризик наступу з «того берега», удари по «тарілкам» і захист від дронів – начальник Нікопольської РВА

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×