Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
797
797

Працюючи в поліції Дніпропетровської області, збагатився на 14 мільйонів

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику начальника управління поліції ГУНП в Кіровоградській області, який, раніше працюючи в поліції Дніпропетровської області, збагатився на 14 мільйонів

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру заступнику начальника управління поліції ГУНП в Кіровоградській області, який, раніше працюючи в поліції Дніпропетровської області, збагатився на 14 мільйонів.

Про це повідомляє прокуратура, передає Nikopolnews.

Правоохоронцю інкриміновано декларування недостовірної інформації та незаконне збагачення (ч. 2 ст. 366-2, ст. 368-5 КК України).

Раніше працював в поліції Дніпропетровської області

Працюючи в поліції Дніпропетровської області, збагатився на 14 мільйонів

За даними слідства, підозрюваний з 2021 по 2022 роки перебував на посаді заступника начальника одного із управлінь поліції ГУНП в Дніпропетровській області. За цей час він незаконно збагатився та набув активів, які перевищували його законні доходи на понад 14 млн грн.

У подальшому посадовець не вніс до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави, відомості про набуті активи.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Полтава.

Ще новини Дніпропетровщини: Розбещував 8-річну дівчинку через месенджер: затримано мешканця Дніпропетровщини

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×